26 Mart 2010 Cuma

Yılmaz özdil hakkında.

bugün çok komik bir yazı kaleme almış yazar. gerçekten ülkemizin içler acısı halini dile getirmiş diyordum ki; bir dakika dedim kendi kendime. bunun aynısının tıpkısını tersinden de ben yazabilirim;
şöyle mesela;

minik dualar grubu şimdilik yırttı.

ilhan cihaner diye bir savcı türkiye cumhuriyeti devletini yıkıp yerine şeriat devleti kuracaklar diye bir soruşturma başlatmış. haklı aslında. ele geçirilen deliller bunu gösteriyor;
-30 adet hatim cd'si mesela. savcı ilhan cihaner'in soruşturmasında ele geçirilmiş haberi yok.
-bir adet teşekkür ederim allah'ım yazılı cd.(detay verilmiyor ama muhtemelen içinde ülkemizi şeriat devleti haline getirecek bilgi ve belgeler vardır kesin.)
-üç adet yeşil karton kapaklı içerisinde ve üzerinde arapça olduğu düşünülen yazılar bulunan kitap. (bu ne lan. iddianamede. kur'an olmasından şüphe ediliyor.)
-bir adet kırmızı karton kapaklı içerisinde ve üzerinde arapça olduğu düşünülen yazılar bulunan kitap.(ben savcı ilhan cihaner'in yalancısıyım. muhtemelen bu ülkemizi din eksenli bir şeriat devleti haline getirmek isteyen mihrakların kırmızı kitabı olabilir.)

-sekiz adet üzerinde yasin-i şerif yazılı kitapçık.(iddianamede)

“nası yani?” derseniz... erzincan başsavcısı’nın yaptığı ismailağa soruşturmasında yukarıdaki belgelere el kondu.,dolayısıyla yukarıdaki malzemeleri bulunduranların ülkemizde irticai faaliyetler yaptıkları ortaya çıktı. ama kendilerinin bundan haberleri yok.
üç adet üzerinde hasta ziyaretinin mükafatı yazılı katlanmış şekilde kağıtlar da varmış iddianamede.

çünkü sadece bu dini kitaplar delil olmadı. aynı zamanda hasta ziyaretinin önemine dair yazılmış kağıtlar da bulundu. allah bu insanlara şifa versin.

bu da yılmaz özdil'in yazısının linki;


http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=14141638&yazarid=249&tarih=2010-03-18

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder