26 Mart 2010 Cuma

Balyoz darbe planı başarılı olsaydı ne olurdu?

balyoz darbe planı başarılı olsaydı olabilecekler

darbeden sonra türkiye'de yaşanabilecek olaylardır. muhtemelen gazetelerdeki haberler şöyle olurdu;

başbakan tuncay özkan, recep tayyip erdoğan havaalanından kalkan uçakla amerika'ya gitti. ülkedeki ekonomik krizin aşılması için ameikan başkanı barack obama ile kritik bir görüşme yapacak olan başbakan tuncay özkan, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken başbakan yardımcısı deniz baykal, dönüşte kapsamlı bir basın toplantısı düzenleneceğini söyledi.

uçakta ertuğrul özkök'le başbaşa görüşen başbakan tuncay özkan, eğer amerika ile anlaşamazsak bu ay memurların maaşlarını ödeyemeyeceğiz dediği öğrenildi. bu arada amerika'da başbakan tuncay özkan'ın ensesine barack obama'nın şaplak atması çok hoş bir şaka olarak değerlendirildi.

cumhurbaşkanı çetin doğan tayyip erdoğan üniversitesi'nin mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada ülke olarak kritik bir dönemden geçildiğini ve fakat milletimizin azmiyle bu kritik dönemi en az kayıpla atlatacağımızın müjdesini verdi. imf ile yapılan anlaşmalar sayesinde bu ayki memur maaşlarının garanti olduğunu söyleyen cumhurbaşkanı çetin doğan'ı üniversiteli öğrenciler ayakta alışladı.

ekonomiden sorumlu devlet bakanı sinan aygün yağ kuyruğunda bekleyen vatandaşların dertlerini dinledi. ekonomik krizin etkilerinin geçmek üzere olduğunun ve milletimizin biraz daha kemerleri sıkması gerektiğinin, güzel günlerin yakında geleceğinin müjdesini veren ekonomiden sorumlu devlet bakanı sinan aygün, daha sonra aydın doğan'ı evinde ziyaret ederek rezidans işinin hallolduğunu duyurdu.

adalet bakanı ömer faruk eminağaoğlu, bülent arınç halk tiyatrosundan çıkışta yaptığı konuşmada kapsamlı bir genel af üzerinde çalıştıklarının müjdesini verdi.

istanbul büyükşehir belediye başkanı kemal kılıçdaroğlu, suların tekrardan akması için yağmur yağması gerektiğini söyledi. ayrıca işçilerin maaşlarını ödeme hususunda değişik yollar aradığını söyleyen başkan kılıçdaroğlu yakında çöplerin toplanacağını halkın biraz sabretmesi gerektiğini söyledi. metrobüs ücretinin 5 tl yaparak elde edilecek gelirle çöplerin toplanmasının mümkün olduğu tartışmaları yapıldığı belirtildi.

bu arada istanbul'daki bilboardlardaki çıplak kadın resimlerinin halkı motive etmek için önemine vurgu yapan kılıçdaroğlu halkımızın bu resimleri çok sevdiğini söyledi. eski günlerde bilboardlarda çıplak kadın resimlerinin hoş karşılanmadığını söyleyen kemal kılıçdaroğlu kendi döneminde bu çağdışı anlayışın yok olduğunu söyledi.

kadın ve aileden sorumlu devlet bakanı ayşe arman da alanya'ya bir çıplaklar kampı açılması için yasa önerisi verdi.

yargıty onursal başsavcısı sabih kanadoğlu türkiye'de her şeyin güzel olduğunu, laik türkiye'nin sapasağlam temeller üzerinde oturduğunu söyledi.yıllar sonra ilk defa irtica diye bir tehlikenin olmadığı mutlu müreffeh bir ülkede yaşamanın tadını çıkarmamız gerektiğini söyledi.
daha uzar gider bu...

(antikolpa, 21.01.2010 11:12 ~ 28.01.2010 08:45)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder